CV-ketels

Als gespecialiseerd en gecertificeerd installateur bieden wij verschillende verwarmingssystemen aan.
Op het gebied van CV-ketels  leveren wij uitsluitend Nefit-Bosch ketels aangezien wij deze het beste vinden scoren op betrouwbaarheid, kwaliteit en zuinigheid in combinatie met de prijs.

Het aanbod in cv-ketels, (design)radiatoren, convectoren en vloerverwarming is erg groot. Onze monteurs adviseren u daarom graag welke installatie het beste bij u past. Of het nu gaan om het vervangen, onderhouden of repareren of het bestaande verwarmingssysteem, of het aanleggen van een compleet nieuw verwarmingssysteem; Bekro is van alle markten thuis.

Nieuwe Gasketelwet

Sinds de nieuwe Gasketelwet is ingevoerd, mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen. Bekro is uiteraard gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet. Ook voor u is het belangrijk een gecertificeerde installateur in te schakelen voor het plaatsen, onderhouden en repareren van gasverbrandingstoestellen. Doet u dit niet, dan riskeert u een boete.

 

Neem nu contact met ons op voor een nieuwe cv-ketel

Elektrische boilers

Met een elektrische boiler heeft u direct en voldoende water, of het nu gaat om één kraan in de keuken, of meerdere tappunten.

Er zijn zowel elektrische doorstroomtoestellen, waarbij het water verwarmt wordt als de kraan wordt opengedraaid, als elektrische voorraadtoestellen. Bij de elektrische voorraadtoestellen wordt het water van tevoren opgewarmd en kan er gekozen worden, afhankelijk van de woonsituatie, voor verschillende groottes buffervaten.

Naast de elektrische boiler kan er ook gekozen worden voor een warmtepompboiler (waarbij de warmte uit de lucht gehaald wordt) of een zonneboiler (waarbij de energie van de zon de benodigde warmte levert).

Klik hier voor meer informatie

Warmtepompen

Uit overweging voor het milieu en klimaat kunt u ervoor kiezen om door Bekro een warmtepomp te laten installeren. Een warmtepompinstallatie stoot geen CO2 uit en kan in de juiste omstandigheden ook financieel voordelig zijn.

Er zijn een aantal factoren die bepalen of uw huis geschikt is voor een warmtepomp, waaronder de isolatie. Als het huis niet goed geïsoleerd is, zal het rendement van de installatie naar beneden gaan en de pomp vaker in- en uitschakelen, wat de levensduur nadelig beïnvloedt.
De warmtepomp kan het water in het verwarmingssysteem maximaal tot 55-62 graden opwarmen. Bij oude cv-radiatoren is de temperatuur van 55 graden vaak niet voldoende om een ruimte comfortabel warm te krijgen met een volledig elektrische warmtepomp. Voor een hybride warmtepomp ligt dit anders; in combinatie met de cv-ketel is ook bij gewone cv-radiatoren een prima rendement mogelijk.

Onze specialisten adviseren u graag wat voor u de beste optie is.

Neem direct contact met ons op

Cascade (grootvermogen)

Bekro bouwt cascade-opstellingen van 50 tot 900kW. Met een nieuwe generatie grootvermogen HR-ketels kan er op een relatief kleine oppervlakte een groot vermogen aan verwarming worden geïnstalleerd.
Deze cascade-opstelling is niet hoger dan 1,60 meter waarmee hij ook in lage stookruimtes past.

Bekro neemt u alles uit handen, vanaf het ontwerp tot de in bedrijfsstelling, onderhoud en verplichte keuringen.

Klik hier voor onze projecten