CV-ketels en verwarmingssysteem

Voor de klassieke manier van verwarmen bieden bij verschillende typen Hoog-Rendement CV-ketels aan. Dit zijn de meest energiezuinige ketels die op gas werken.
Als u dit combineert met een Hoog Rendement boiler, kunt u veel geld besparen. Het aanbod in cv-ketels, radiatoren, convectoren en vloerverwarming is erg groot. Onze monteurs adviseren u daarom graag welke installatie het best bij u past.
Wij vervangen, onderhouden en repareren ook uw bestaande verwarmingssysteem.

Voor uw veiligheid en om storingen of verlies van rendement te voorkomen, adviseren wij u jaarlijks of tweejaarlijks uw ketel door ons te laten controleren.

Mocht u een complete verwarmingssysteem geïnstalleerd willen hebben, dan helpen we u daar graag bij verder.
Bekro levert en installeert:

  • CV-ketels
  • (Design)radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Leidingwerk

Warmtepomp- en zonneboilers

Duurzaamheid en energiebesparing spelen een steeds grotere rol in het leven.
Een warmtepomp- of zonneboiler nemen een deel van de functie van de cv-ketel over, waardoor u het sanitair water een flink stuk goedkoper kunt verwarmen.

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een duurzaam alternatief voor het sanitairwater van de cv-ketel. De boiler haalt warmte uit de lucht waarmee het water wordt opgewarmd.  Het water is te gebruiken voor de kraan, douche of bad.

We helpen u graag om te zien welke warmtepompboiler bij u past.

Zonneboiler

Een zonneboiler zorgt voor warm water met de energie van de zon, waardoor er een behoorlijke besparing op uw energieverbruik komt.

Ook dit water is voor gebruik van het sanitair.