Pompen

Bekro levert verschillende type en merken pompen. U kunt deze pompen in ons magazijn afhalen, uiteraard kunnen wij deze ook voor u plaatsen en aansluiten. 

Zoals u hieronder kunt zien, leveren wij een breed assortiment aan pompen. Neemt u voor advies gerust contact met ons op.

Zelfaanzuigend —Onderwater—Dompel—Centrifugaal—Plunjer—Hydrofoor—Beregenings—Aftakaspompen
Hoge druk pompen—Snij en vermalende pompen—Handpompen—Pompen met benzine- of dieselmotor
Grondwarmtepompen

Pompinstallaties

Complete systemen

Pompinstallaties

Water kan erg belangrijk zijn voor uw productieproces. Om het water precies op de plaats te krijgen waar u het hebben wilt, sluiten wij een compleet systeem van (pers)leidingen, kranen en pompen voor u aan. Voor het boren van een bron, het aansluiten van de pomp en het leidingwerk tot en met het plaatsen van kranen en aftakpunten bent u bij ons op het juiste adres.

Ook kunnen drukverhogingen gemonteerd worden zodat u op iedere plek de gewenste waterdruk heeft.

Ontijzering

Mogelijk heeft het grondwater in uw regio een hoog ijzergehalte.

In dat geval leveren wij zowel aan particulieren als bedrijven verschillende installaties om het roestgehalte in uw grondwater aanzienlijk te verminderen.

Ontharding

Water met een hoge waterhardheid houdt voor de mens geen gezondheidsrisico in, maar bemoeilijkt de werking van zepen en verwarmingselementen. Heeft het water in de regio een hoge hardheid en ondervindt u hier problemen van dan kunnen wij dit voor u verhelpen door een onthardingsinstallatie te plaatsen.

Met deze installatie kan de waterhardheid zo optimaal mogelijk worden ingesteld wat de levensduur van machines en apparaten bevordert.

Watervoorzieningsunits

Watervoorzieningsunits worden toegepast voor:

Watervolumeverhoging
Met deze units kan in korte tijd veel water op één of meerdere plekken worden aangevoerd.

Drukverhoging
Is de waterdruk op sommige plaatsen binnen uw bedrijf of woning te laag? De reden hiervoor kan zijn dat de afstand die het water horizontaal of verticaal moet afleggen te hoog is. Door middel van speciale pompen kunnen wij de druk op de leidingen weer verhogen zodat u overal de gewenste waterdruk heeft.

Voor zowel drink- als proceswater kunnen wij de druk verhogen.