Sanitair

Wij leveren alles op het gebied van sanitair. Enkele voorbeelden hiervan zijn (meng)kranen,douchebakken en ligbaden. Daarnaast leveren wij ook wasbakken, toiletten , spiegels en designradiatoren. Dit is echter maar een kleine greep uit ons productassortiment. U heeft bij ons de keuze uit verschillende merken en prijsklassen. Onze loodgieters installeren en monteren dit graag voor u.

Badkamerrenovatie

Wilt u uw douche, badkamer of toilet vernieuwen? Dan helpt Bekro u graag verder. Wij nemen u al het werk uit handen tot de badkamer precies naar uw wens is. Als specialist in renovaties regelen wij het sloopwerk en montage tot en met het plaatsen van compleet nieuw (luxe)sanitair, inclusief het tegelwerk. Uw idee, ons werk!

Voor nieuw sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. In de showroom van onze partner kunt u precies die badkamer uitzoeken die bij u past. Wij hebben een ruime keus aan merken, soorten en maten en nemen dit graag met u door.

Woningaanpassing

Bepaalde aanpassingen in huis kunnen uw leven een stuk makkelijker maken. Op het gebied van sanitair leveren en monteren wij onder andere douchezitjes, thermostatische (cold touch) –en éénhendelkranen beugels en verhoogde toiletten. Heeft u echter een specifieke wens dan helpen wij u hiermee graag verder.