Ontstoppingen

Loopt het water in uw douche-putje, wasbak of toilet niet af? Of heeft u buiten wateroverlast door een slecht aflopend riool? Dan is de riolering waarschijnlijk verstopt.

Met onze geavanceerde techniek en jarenlange ervaring op dit gebied lossen wij dit probleem graag voor u op.

Aanleg en vervanging riolering

Moet er een nieuwe riolering naar uw woning gelegd worden of wil u een uitbreiding op de bestaande riolering, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u vaker problemen met de waterafvoer in uw rioleringsbuizen heeft, kan dit verschillende oorzaken hebben. Meestal zijn in dit geval rioleringsbuizen versleten of beschadigd. Om verdere problemen te voorkomen, adviseren wij dan ook dit snel te repareren of vervangen.

Wij werken uitsluitend met KOMO®-gekeurde materialen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Camera-inspectie

Heeft u vaak verstoppingen en twijfelt u of uw riolering nog in goede conditie is? Dan kunt u ons een camera-inspectie laten uitvoeren.

Met onze camera kunnen wij de binnenzijde van het riool controleren op beschadigingen. Aan de hand hiervan geven wij advies of het riool eventueel ontstopt, vervangen of gerepareerd moet worden.

Camera inspectie

De riolering zit verstopt maar het is niet duidelijk waar de verstopping zit, Bekro kan u hier mee helpen. We zijn in het bezit van een geavanceerde inspectiecamera. Meer weten, maak vandaag nog een afspraak.

Neem contact op