Ontstoppingen

Loopt het water in uw douche-putje, wasbak of toilet niet af? Of heeft u buiten wateroverlast door een slecht aflopend riool? Dan is de riolering waarschijnlijk verstopt en dat kan leiden tot vervelende situaties zoals stankoverlast, lekkages en waterschade.

Met onze geavanceerde techniek en jarenlange ervaring op dit gebied lossen wij dit probleem graag voor u op.

Aanleg en vervanging riolering

In het verleden werden rioleringsbuizen gemaakt van gres. Als u zo’n riool heeft, is uw riolering vroeg of laat aan vervanging toe.
Onze specialisten doen onderzoek naar de staat van uw riool en gebruiken daarbij indien nodig een inspectiecamera. Samen met u kijken zij dan wat de beste oplossing is.

Ook voor nieuwe riolering of uitbreiding op de bestaande riolering, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Camera-inspectie

Als u vaker problemen met de waterafvoer in uw rioleringsbuizen heeft, kan dit verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van verzakkingen van de grond, ingroei van wortels, foutieve aansluitingen of een versleten en beschadigd rioolstelsel. Om de exacte oorzaak te achterhalen, sturen wij graag onze monteurs langs die met een camera-inspectie precies kunnen zien wat er aan de hand is.

Met onze camera kunnen wij de binnenzijde van het riool controleren op beschadigingen. Aan de hand hiervan geven wij advies of het riool eventueel ontstopt, vervangen of gerepareerd moet worden.

Ook kunnen we met behulp van onze tracer precies in kaart brengen waar het riool loopt.

Neem contact op voor een camera-inspectie

Bedrijven

Naast de rioolwerkzaamheden in de particuliere sector, werken wij ook regelmatig voor bedrijven. Dank hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen en vervangen van persriool en het leegpompen en onderhouden van riool-verzamelputten.
Uiteraard geven wij u graag advies op maat